Холодні закуски

 
Крафтові сири 390
240/50/50 г
 
М'ясна антіпасті з салямі, прошуто, чорізо, відвареним язиком, в'яленими томатами та соусом майон бальзамік 320
120/75/35 г
 
Паштет з курячої печінки з тостами, маслом та ягідним джемом 175
100/80/30/30 г
 
Тар тар з яловичини з пудрою Парміджано та фокачо 275
215/110 г
 
Асорті з сала з вершковим хріном 210
150/60/40 г
 
Тар тар Салмон з чіпсою Тапіока 365
170 г
 
Тар тар Туна з спайсі огірком та кунжутним соусом 375
180 г
 
Лосось Афумікато з солодкою цибулею 310
120/110/40/30 г
 
Оселедець з підсмаженою картоплею та маринованою цибулею 110
100/60/50 г