Перейти до основного вмісту
|
Крафтові сири |
390 |
240/50/50 г |
|
М'ясна антіпасті з салямі, прошуто, чорізо, відвареним язиком, в'яленими
томатами та соусом майон бальзамік
|
320 |
120/75/35 г |
|
Паштет з курячої печінки з тостами, маслом та ягідним джемом |
175 |
100/80/30/30 г |
|
Тар тар з яловичини з пудрою Парміджано та фокачо |
275 |
215/110 г |
|
Асорті з сала з вершковим хріном |
210 |
150/60/40 г |
|
Тар тар Салмон з чіпсою Тапіока |
365 |
170 г |
|
Тар тар Туна з спайсі огірком та кунжутним соусом |
375 |
180 г |
|
Лосось Афумікато з солодкою цибулею |
310 |
120/110/40/30 г |
|
Оселедець з підсмаженою картоплею та маринованою цибулею |
110 |
100/60/50 г |
|